Retro Södertälje

Retro i Södertälje - SECOND HAND TILL HJÄLP. Intresserad av retrosaker? Hos oss kan du köpa mycket inom retro! Vi har ett brett utbud av retroprodukter och retrovaror till salu. Besök SECOND HAND TILL HJÄLP på Viksängsvägen 11 i Södertälje.

Retro Södertälje | SECOND HAND TILL HJÄLP

SECOND HAND TILL HJÄLP

Hos oss kan du hitta det mesta!

Allt från teskedar till hörnsoffor. Vi har ett stort utbud av husgeråd, kläder, möbler och textilier. Du kan även fynda antikviteter, kuriosa och rariteter. Vi har även ett stort bokcafé där vi serverar kaffe, bullar, smörgåsar och annat smått och gott.


Vi säljer också smycken, allt från bijouterier till äkta vara. I vår populära elektronik- och fritidshörna säljer vi, förutom elektronik, en hel del sportutrustning och friluftsprylar. I  elektronik- och fritidshörna kan man dessutom hitta allt från småspik till hela diskbänkar.


Second Hand Till Hjälp startade sin verksamhet med en butik i Wedaområdet i november 2002. Verksamheten växte och efter ett par år var behovet stort att flytta till större lokaler. Flytten gick till Viksängsvägen 11, där butiken ligger idag. Sedan flytten har butikslokalen utökats och så även öppettiderna.

Namnet Second Hand Till Hjälp berättar anledningen till varför Pingstförsamlingen i Södertälje startade en Second Hand-butik. Målet med verksamheten är att via butikens överskott kunna hjälpa människor genom socialt och diakonalt arbete både utomlands och i Södertälje i samarbete med Läkarmissionen.

Tack vare generösa gåvor från Södertälje med omnejds invånare och ett stort antal kunder görs detta hjälparbete möjligt

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information