Medial vägledning Södertälje

Medial vägledning i Södertälje. Välkommen till Yvonne Bjelkmark Diplomerat medium. Medial vägledning & Healing. Här erbjuder jag dig... Förändringar som krävs för att nå hälsa och helande på alla plan.

Medial vägledning Södertälje | Yvonne Hagberg Bjelkmark Diplomerat medium
Yvonne Hagberg Bjelkmark Diplomerat medium

Medial vägledning Södertälje | Yvonne Hagberg Bjelkmark Diplomerat medium

Yvonne Bjelkmark Diplomerat medium

Medial vägledning & Healing

Här erbjuder jag dig...
Förändringar som krävs för att nå hälsa och helande på alla plan.


Hej och välkommen! Jag heter Yvonne och är diplomerat medium, jag har gått en 2 årig utbildning hos Terry Evans i Fanthyttan i Lindesberg. Min lärare där var Ingela Collin-Lendin.

I mitt arbete som medium vill jag ge bevis för att själen fortsätter att existera på ett annat plan då vår tid här är till ända. En plats som vi i vardagstal kallar för "andra sidan". Jag verkar både som traditionellt medium och medial coach och kan erbjuda olika former av vägledning/coachning.


Vid en session hos mig, börjar vi med att samtala kring anledningen till ditt besök. Sessionen formas efter dina önskemål och behov.

Hos mig råder tystnadsplikt!

Medial Coachingterapi
- för inre utveckling & välmående


Varför blev jag medial vägledare/medium?
Sedan jag var liten har jag trott att vi aldrig går ensamma, när jag blev äldre fick jag varsel, hade sanndrömmar, upplevde saker och ting som inte andra gjorde. Kände att jag hade ett kall som gjorde att jag ville hjälpa andra människor att gå vidare i livet med det som jag kunde förmedla via mina änglakort och andekontakter.


Vad kan jag som medium hjälpa dig med?
Jag hjälper dig med att få kontakt med nära och kära på andra sidan om du har kommit till en återvändsgränd i ditt liv och behöver vägledning. Jag gör även telefonsittningar med änglakort.

Jag utför också kristallhealing samt gör smycken av kristaller. Jag är bosatt och verksam i Nykvarn där jag har min lokal.


Tjänster:

  • Andekontakt
  • Medial vägledning med änglakort
  • Kristallhealing

Varmt Välkommen

Tel: 070-7711430

Mail: yvonne.bjelkmark@hotmail.com

Yvonne Hagberg Bjelkmark Diplomerat medium
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information